O kompaniji

Privredno društvo "Alfa Point" doo, je porodična firma osnovana 26.10.2006. godine sa sedištem u Novom Sadu. Pretežna delatnost preduzeća je drumski prevoz tereta u domaćem i međunarodnom transportu.
Misija preduzeća je da našim partnerima pružimo integrisanu logističku podršku u lancu snabdevanja. Od dana osnivanja našeg preduzeća, punih 15 godina, naš zadatak uspešno izvršavamo, čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata.
Vizija preduzeca je zadrzati poziciju prepoznatljivog prevoznika u hladnom lancu, na kojeg se klijenti mogu osloniti, uz prosirenje poslovanja i na druge delatnosti.

Vozni park

Posedujemo sve potrebne licence, sertifikate i dozvole za obavljanje kako transporta u domaćem saobraćaju, tako i u medjunarodnom transportu. Transportnim uslugama pokrivamo sve države bivše Jugoslavije (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Makedonija), Grčku, Rumuniju, Bugarsku, Italiju, Poljsku, Nemačku, Holandiju i Rusiju. Sve ovo nam omogućava savremen i moderan vozni park, sačinjen od 9 vozila koji ispunjavaju norme ekološkog standarda EURO6. Time pokazujemo da smo odgovorna kompanija, svesna važnosti odgovornog ponašanja prema okruženju.

Zaposleni

Mi smo odgovoran i predusetljiv tim od 8 članova, spreman da Vam u svakom momentu pruži najbolja i najoptimalnija rešenja na Vaše najteže zahteve. Mi smo porodica, pa se tako ponašamo i prema našim partnerima, kao prema članovima porodice. To je razlog zašto su neki od njih već punih 15 godina uz nas. Naše vozačko osoblje je izuzetno kvalifikovano i profesionalno, što je garant da će posao biti uspešno završen.

15+ godina iskustva

1.000.000+ km godišnje

100+ zadovoljnih klijenata

500+ utovara godišnje